ADCC Romania 2017

Cel mai puternic turneu No Gi din Romania are loc pe 7 octombrie 2017 in Sala “Unirea” Dobroesti. Sala se afla la 10 minute de Mega Mall Bucuresti.ADCC Romania Open Championship este organizat de ADCC Romania, Asociatia Pro BJJ si Clubul Absoluto si reuneste la start sportivi din tara si strainatate in diviziile “Copii”, “Incepatori” (0-2 ani experienta), “Intermediari” (2-4 ani) si “Avansati” (peste 4 ani).
Competitia este deschisa oricarui practicant de arte martiale sau sporturi de contact, indiferent de nationalitate, club sau federatie de care apartine. Nu sunt solicitate taxe suplimentare in afara celei de inscriere in competitie.
Competitie: ADCC Romania Open Championship 2017
Data: 7 octombrie
Locatie: Sala “Unirea” Dobroesti
Ora de incepere: 10.00
Ora de inscriere si cantarul oficial: 9.00
Divizii valorice: Copii, Incepatori (sub 2 ani de experienta in stiluri cu componenta de grappling: BJJ, judo, lupte, sambo, kempo etc.), Intermediari (intre 2 si 4 ani de experienta in stiluri cu componenta de grappling: BJJ, judo, lupte, sambo, kempo etc.) si Avansati (peste 4 ani de experienta in stiluri cu componenta de grappling: BJJ, judo, lupte, sambo, kempo etc.)
Categorii de greutate (nu se accepta nicio toleranta la cantar si taxa de inscriere nu se inapoiaza):http://adcombat.com/adcc-rules-regulations
Timpul de desfasurare a meciurilor:

Copii: 5 min. Primele 2 min nu se puncteaza. 2 min de prelungire daca este egalitate perfecta la finalul celor 5 min regulamentare
Incepatori: 5 min. Primele 2 min nu se puncteaza. 2 min de prelungire daca este egalitate perfecta la finalul celor 5 min regulamentare. Finalele: 6 min. Primele 3 min nu se puncteaza. 3 min de prelungire daca este egalitate perfecta la finalul celor 6 min regulamentare
Intermediari si Avansati: 6 min. Primele 3 min nu se puncteaza. 3 min de prelungire daca este egalitate perfecta la finalul celor 6 min regulamentare. Finalele: 8 min. Primele 4 min nu se puncteaza. 4 min de prelungire daca este egalitate perfecta la finalul celor 8 min regulamentare.
Regulament: http://adcombat.com/adcc-rules-regulations
Taxa de inscriere: adult sau master – 90 lei (adult + master 140 lei), sub 18 ani – 60 lei. Daca sportivul face dovada domiciliului la o distanta mai mare de 400 km de Bucuresti, participarea este GRATUITA.
Data limita de inscriere: 1 octombrie, ora 23.59
Bilet spectatori: 20 lei – sportivii si antrenori nu platesc biletul de intrare.

Mai multe informatii: contact@absoluto.ro, 0723.522.445