Valahia Invitational

“VALAHIA” BJJ INVITATIONAL este un turneu de brazilian jiu-jitsu profesionist de 16 sportivi(centuri violet,maro si negre, open weight), iar castigatorul turneului va lupta in urmatoarea etapa,VALAHIA 2 No Gi, din Martie 2018, intru-un superfight NoGi impotriva binecunoscutului Daniel Strauss.

Sportivii participanti sunt din Romania(Cluj,Braila,Mangalia,Bucuresti), Serbia, Germania, Ungaria, UK, Cehia, Slovacia, iar turneul va avea loc pe data de 1 septembrie 2017 la restaurantul VALAHIA aflat in Timisoara, str. Liviu Rebreanu Nr 52.

Tot in cadrul acestui eveniment va mai avea loc o piramida de 3 centuri albastre la -75Kg cu sportivi din Timisoara,Arad si Deva si 5 superfight-uri, unul de copii -9 ani din Timisoara si Mangalia, 2 superfight-uri de centuri albe cu sportivi timisoreni -92Kg si +100Kg si 2 superfighturi de centuri albastre -75kg si -95Kg, 2 sportivi timisoreni luptand impotriva altor 2 sportivi din UK.

In cadrul promovarii turneului vor fi prezentati toti cei vor lupta, cu palmares si clipuri video personale.

Intrarea se va face pe baza de bilet, iar acestea se pot achizitiona de la partenerii turneului:SSH Caffe,Adrian Muresan si Restaurant Valahia.